Bemanding og rekruttering gennem et mangfoldighedsperspektiv.

Siden år 2000 har MultiMind hjulpet virksomheder og organisationer med et internationalt perspektiv ved at forsyne dem med medarbejdere der besidder multikulturelle og internationale kompetencer. 

Vi arbejder med rekruttering, bemanding og konsultation indenfor Diversity Management. Vores kernekompetence består af kandidater med en akademisk baggrund, gode sprogfærdigheder og international erfaring såkaldt multikulturelle og internationale kompetencer.
Vi formidler omkring 150 aktive konsulenter pr. Måned, gennemfører 500 rekrutteringer om året og besidder stærke ressourcer i form af vores database med kandidater fordelt på 30 nationaliteter. Hos MultiMind tager vi altid ansvar for, at arbejdet bliver udført. 

Hvorfor vælge MultiMind?

Udover erfaring indenfor kundeservice, økonomi, markedsføring, supply chain, HR og IT har vores kandidater international erfaring, som gælder både sprogligt, kulturelt og socialt. Dette beskriver vores unikke niche og sammen med vores høje kvalitets- og serviceniveau kan vi tage en rekrutteringsopgave længere end til blot at besætte en stilling.

Nordiske sprog

Vores kandidater har sammenlagt kompetencer indenfor 30 forskellige sprog og internationale kvalifikationer. Vi er specialiserede i at rekruttere og formidle kandidater med gode sprogfærdigheder indenfor nordiske sprog bestående af norsk, dansk, finsk og svensk.

Har jeres virksomhed brug for inspiration til bedre mangfoldighedstænkning?

MultiMind tilbyder foredrag og workshops omkring emnet mangfoldighed og taler om vigtigheden af mangfoldighed i en virksomhed og hvordan virksomheder efterlever dette. Vi kan også tilbyde at gå ind som mangfoldighedskonsulenter med formålet om at undersøge, analysere og rådgive omkring hvordan I som virksomhed kan forbedre og effektivisere jeres organisation. Det kan omhandle alt lige fra, hvordan man opbygger en virksomhed med fokus på mangfoldighed til, hvordan man skal forholde sig i forhold til rekrutteringer eller virksomhedens interne kultur. Kontakt Shaun Ogden hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Læs mere omkring vores kompetenceområder og vores rekrutteringsproces.