"MultiMind blev hyret pga. den dybe forsåelse for organisationer og mangfoldighed samt tidligere referencer fra tilfredse kunder”.

”I kontakten med MultiMind var personalet meget forstående, satte sig godt ind i vores virksomhed, kom med konstruktive forslag og input. Slutkandidaterne gennemgik på en effektiv måde både interviews og tests og MultiMind hjalp os gennem hele processen, således vores kandidater fik et positivt indtryk af os. Selvom vi havde tre slutkandidater, hjalp MultiMind os igennem hele processen, således vi kunne holde døretne åbne samtidig med, at vi kunne afsætte den nødvendige tid til at træffe den rigtige beslutning. MultiMind var med os hele vejen og hjalp os med succesfuldt at gennemføre projektet."

Niclas Carlsson, VD Founders Alliance. 

 

”Det faktum at  vi har anvendt MultiMind lige siden, at de startede deres virksomhed siger vel alt?”

”Vi hjælper virksomheder med at foretage beslutninger omkring de store spørgsmål indenfor f.eks. strategi og organisation. Vores klienter er blandt de største virksomheder indenfor svensk industri. I vores opgaver indgår det ofte at ”tage temperaturen på markedet” gennem kvalificerede markedsundersøgelser. Hvad gør sig gældende, hvilke trends kommer og går indenfor de forskellige brancher? Det handler om kvalificerede og vigtige problemstillinger, som skal ligge til grund for virksomheders langsigtede beslutninger. Og vi gør det på mange forskellige sprog, hvilket kræver kvalificerede interviewere og analytikere.  Det får vi uden tvivl fra de medarbejdere, vi hyrer gennem MultiMind. Det er noget, vi med sikkerhed ved, da vi har hyret MultiMind, siden de startede deres virksomhed. Det siger vel alt?

Franck, Amerikansk managementkonsulentbureau i Stockholm.

 

”Det er ikke lykkedes os at finde så kvalificerede administrative medarbejdere med nordiske sprogkundskaber andre steder end gennem MultiMind.”

 ”Når vi leder efter administrative medarbejdere, er vores krav, at de skal have gode generelle SAP- og IT kompetencer. Dog behøver de ikke altid have kundskaber eller erfaring indenfor netop vores branche. Gennem MultiMind er lykkedes ud over al forventning at finde de rette medarbejdere. Specielt når det kommer til medarbejdere med gode sprog- og forretningskulturkundskaber fra vores nabolande Danmark, Norge og Finland. Det har været svært for os at finde netop disse medarbejdere, men ikke ikke efter at vi kom i kontakt med MultiMind og derfor skylder vi MultiMind et stort tak!”

Pia, HR-chef, International virksomhed indenfor bioteknik. 

”Vi leverer analyseværktøjer og forbrugermateriale til virksomheder og institutioner, som beskæftiger sig med molekylærbiologisk forskning.”

”Hele Norden inklusive Island er vores marked. Gennem MultiMind får vi medarbejdere indenfor kundeservice og finans. Specielt indenfor kundeservice er kravene meget høje, når det gælder viden omkring de forskellige landes sprog samt kultur. Jeg har gennem en årække hyret en række forskellige bemandingsvirksomheder og er nødt til at sige, at MultiMind skiller sig ud fra mængden – på en positiv måde. MultiMind skiller sig ud, da de virkelig tager hånd om og udvikler deres konsulenter. Dette bidrager til, at konsulenterne vi hyrer, yder et bedre arbejde hos os. Det indebærer i sidste ende, at alle tre parter er tilfredse med, hvad der bliver udrettet. Vi som kunde, den specifikke konsulent og selve MultiMind. Det afgørende er, at den pågældende bemandingsvirksomhed kan finde den rette kandidat til det rette sted og der er MultiMind suveræne.”

Claes, Kundeservicechef, Amerikansk virksomhed indenfor biovidenskab.