Giselle Sia

Svenske virksomheder skal være åbne og villige til at tilpasse sig kulturen i de forskellige asiatiske lande. Alt imens de bevarer fokus på innovation og effektivitet, som er en del af den svenske kultur. Siger Giselle Sia, Country Manager for MultiMind International, Filippinerne Branch Office.

Virksomhederne skal ikke være bange for at udforske Asien, da der findes gode forretningsmuligheder specielt med henblik på Filipinerne. Landet har et af de højeste BNP vækstrater i verden og på nuværende tidspunkt går økonomien i en positiv retning. Størstedelen af befolkningen taler engelsk og er veluddannede. 

Giselle Sia bor i Manila, Filipinerne og taler flydende engelsk, filipinsk og grundlæggende kinesisk (Mandarin og Fookien). Hun blev færdiguddannet fra DE LA SALLE Universitet i Manila, hvilket er et af de bedste universiteter i Filipinerne med en bachelorgrad i samhandel og administration med hovedfag i marketing. 

Hos MultiMind er hun ansvarlig for at lede det filipinske kontor, vedligeholdelse af eksisterende kunder såvel som rekrutteringsprocessen og sikre at der arbejdes mod virksomhedens overordnede mål og vision. 

Ved at være både kinesisk og filipinsk får jeg det bedste fra begge verdener. Fra den filipinske side er det gæstfriheden koblet med den høje arbejdsmoral og disciplinen fra den kinesiske side. Jeg kommer nemt overens og kommunikerer med alle nationaliteter, da jeg er flersproget og besidder erfaring med at tilpasse mig til forskellige kulturer.

back