Nina Klemetti

”Den store udfordring for globale virksomheder er, at kunne indsamle og dele ud af informationer og samtidigt lære at forstå, hvordan systemer udvikles” siger Nina Klemetti, som er masterdataspecialist hos MultiMind, der er hyret ud til Ericsson.

Nina har læst teknik og logistik samt studeret data- og systemvidenskab på Stockholms Universitet og  arbejdet med forretningssystemer indenfor kundeservice, lægemiddel og fødevarer. Hendes speciale har dog altid været logistik og produkter. 

I fire og et halvt år har Nina nu arbejdet med proces- og metodeudvikling af logistikrelateret masterdata for Ericsson. En virksomhed som hun kender meget til fra tidligere. 

”Efter nogle år hos Valio i Finland vendte jeg tilbage til Sverige og fik arbejde hos Ericsson.” Siger Nina. Hun arbejede hos en kommunikationsgigant i 18 år, hvor hun arbejdede med alt fra varemodtagelse til aflæsning og kom derved godt ind i alle processer. 

Samtidig med at Ericsson går fra hardware til software og licenser skal nyindkøbte virksomheder integreres i virksomheden. Som logistiker skal man kunne håndtere situationer fra forskellige synsvinkler. Det Nina værdsætter mest ved hendes arbejde er, at ikke to dage er ens og at hun hele tiden lærer nye ting. 

Mangfoldighed handler for Nina om både køn, generation og kultur og at vi alle må lære, at forstå hinanden uanset hvem vi er, hvor gamle vi er, eller hvor vi kommer fra.

”Blandede arbejdspladser får en helt anden dimension” siger Nina, som ser arbejdet hos MultiMind som en chance for at videreudvikle sig hos de forskellige klienter.

back