Shaun Ogden

Det er super vigtigt, at arbejde proaktivt med mangfoldighed siger Shaun Ogden, der siden august har arbejdet som Staffing & Recruitment Manager hos MultiMind. ”Det giver enormt store økonomiske fordele for virksomheder men også store fordele for samfundet.”

Da Shaun Ogden kom til Sverige i 1998, var hans første job flyttemand. Dette var god træning for stedsansen men ikke på længere sigt hverken for kroppen eller tegnebogen. Derefter arbejdede han som lærer i forretningssengelsk og som Key Account Manager med oversættelser, sprogprogrammer og interkulturel kommunikationsteknik.

På en tur tilbage til hjemlandet Australien arbejdede han som rekrutteringskonsulent i Sydney samtidig med, at han tog sin Master. Men som nybleven far tog han og familien en beslutning om at vende tilbage til Sverige. Her begyndte han at arbejde med executive search, headhunting, lederskabsudvikling og coaching.

Shaun er uddannet indenfor økonomi, psykologi og HR. Han holder af variation, mennesker og forretninger og kan ikke forestille sig noget bedre end at arbejde med bemanding og rekruttering.

”Blandingen af administration, HR, rekruttering og service er både sjovt og udfordrende men også vigtig” siger Shaun. ”Tempoet er højt, men hos MultiMind sætter vi pris på kvalitet både for kunderne og for vores kandidater.” Han ser store ligheder mellem Australien og Sverige med undtagelse af årstiderne. Noget han virkelig værdsætter ved Norden, er de skiftende årstider og forskellene mellem lys og mørke.

Som Australier er sport en vigtig ting og Shaun går helst ikke glip af en cricket- eller rugbykamp uanset, hvornår på døgnet de sendes. Derudover surfer han gerne og han har fundet fine bølger både i Nynäshamn og på Gotland.

Shauns favorit årstid står for døren, fordi hvis der er noget, han virkelig kan lide, så er det svampejagt. ”Men det skal helst være kantareller, for skovens guld findes ikke i Australien” siger Shaun Ogden.

back