MultiMind Bemanning AB har valt att stödja Rädda Barnens arbete Barn på Flykt i samband med flyktingkatastrofen under året. Rädda Barnen finns på plats under hela flykten och även när de har anlänt till Sverige. Vi tror på långsiktigt arbete och det börjar alltid med ett barn. Pengarna som donerats kommer från insamlingen som gjordes via MultiMinds sociala medier under hösten 2015 där varje enskild donation dubblerades genom MultiMind.

Diversity Charter Sweden er en ideel forening, der driver et netværk, som viser, hvordan man fremgangsrigt kan arbejde med mangfoldighed i virksomheder og organisationer. MultiMind Bemanning AB er medlem, fordi vi vil arbejde aktivt med mangfoldighed i vores egne virksomheder samt dele erfaringer og få inspiration fra andre virksomheder.

Founders Alliance er et netværk for Sveriges ledende entreprenører. Vi er partnere med Founders Alliance, da vi vil medvirke til at gøre Sverige endnu mere entreprenørvenligt.

Vi er Silverpartner med svenskar i världen, da vi vil hjælpe mennesker, der kommer tilbage til Sverige med at komme ind i arbejdslivet og drage nytte af deres udlandserfaringer.

”Vi støtter Founders Alliance initiativ tilsammen med sine egne medlemmer at sponsorere byprojekter i Kenya. Gennem disse projekter uddannes fattige indbyggere til at blive driftige entreprenører og får på den måde mulighed for at forsøge sig selv og deres familier. Vi tror på, Hand in Hands model gennem selvhjælp er med til at hjælpe individer til at komme ud af fattigdom på egen hånd gennem uddannelse og arbejde. Dette bekæmper fattigdom effektivt og langsigtet og vores kenyanske søsterentreprenører kan gå en lysere fremtid i møde med værdighed og stolthed i behold. ” Siger VD Kristian Andersson

MultiMind Samarbejder med Celavi Virksomhedsudvikling for at tilbyde ledere på forskellige niveauer mentorprogrammer i grupper. Formålet er gennem fælles diskussion og dialog at skabe bedre forudsætninger og værktøj til at lede sin organisation til fremgang.