Rekruttering

Om I ønsker, at rekruttere direkte eller leje en konsulent – tilbyder vi den løsning, som passer jer bedst. Vi ved, at det skaber tryghed både for jer, os og vores kandidater. MultiMind tager ansvar for, at arbejdet bliver udført. 

På nutidens arbejdsmarked er rekruttering en investering og medarbejdere er en vigtig ressource. At finde de rigtige kandidater, sikre at kandidaterne opfylder de rette kompetencekrav samt at minimere risikoen for en fejlinvestering er svært, men det er også det, der er vores ekspertise. MultiMinds rekrutteringsmodel gør vores tjenester til de bedste på markedet grundet det høje kvalitetsniveau og der tages udgangspunkt i omtanke og åbenhed over for globale forskelle. Og hårdt arbejde. 

Processen med at finde den rette kandidat til jobbet kan variere alt afhængig af opgaven og virksomheden. Men med en kandidatbank der indeholder over 200 nye registrerede CV pr. Måned, internationale foreninger, netværk, arbejdsmarkedsdage, forelæsninger, seminarer, search og headhunting har vi altid høj proaktivitet i alle processer. Desuden er vores rekrutteringsprocess mangfoldighedscertificeret, hvilket indebærer at vores arbejdsmåde aktivt og strategisk stræber mod mangfoldighed fra start til slut.

Professionel omtanke

Vores kandidater fremstår på professionel vis, hvor fortrolighed og kvalitet er i fokus. Uanset om det omhandler direkte rekruttering eller konsulentopgaver, garanterer vi sparring og kontinuerlig vejledning i hele rekrutteringsprocessen – både for kunden såvel som for kandidaten. 

Rekruttering af chefer og specialister

Gennem søgning og headhunting, et bredt netværk og certificerede rekrutteringskonsulenter til tests indenfor IPU, Cut-e og UPP er vi dygtige til at rekruttere til tungere stillinger med stort fokus på at lede multikulturelle grupper. Altid ud fra et mangfoldighedsperspektiv der skaber højt kompetenceniveau og kulturel forståelse.

For mere information omkring rekruttering af chefer og specialister kontakt Shaun Ogden.